Άρθρα

...που σας ενδιαφέρουν

kstampo

9 Τρόποι που η Φυσικοθεραπεία μπορεί να βελτιώσει τον τρόπο ζωής σας

Η φυσιοθεραπεία δεν στοχεύει μόνο στην επούλωση μυϊκών τραυματισμών.
Ένας φυσιοθεραπευτής είναι ένας επιστήμονας υγείας, που του επιτρέπεται να κάνει πολλά περισσότερα και μεταξύ αυτών, να κάνει προτάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας ενός ανθρώπου.
Τι πρέπει να περιμένετε από τη φυσιοθεραπεία και πώς μπορεί να βοηθήσει στην καθημερινότητά σας;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
kstampo

Pilates άνω των 50 – Είναι πολύ αργά για να ξεκινήσετε;

Αναρωτιέστε αν είναι πολύ αργά για να ξεκινήσετε το Pilates, τότε διαβάστε αυτό το άρθρο για να δείτε τι πραγματικά μπορεί να σας προσφέρει!
Ανεξάρτητα από την ηλικία σας ή το επίπεδο φυσικής κατάστασης που βρίσκεστε, ποτέ δεν είναι αργά για να αρχίσετε να είστε υγιείς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
kstampo

Πόνος Στον Αυχένα – Αυχεναλγία

Ο πόνος στον αυχένα,  μερικές φορές ονομάζεται αυχεναλγία, είναι ο πόνος μέσα ή γύρω από τη σπονδυλική στήλη στην περιοχή κάτω από το κεφάλι. Η περιοχή του λαιμού είναι γνωστή ως αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Ο πόνος σε αυτή την περιοχή είναι ένα κοινό σύμπτωμα που μπορεί να οφείλεται σε πολλούς διαφορετικούς λόγους (τραυματισμούς, ανατομία κ.α).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
kstampo

Γυμναστική στην εγκυμοσύνη

Η γυμναστική κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θα ενδυναμώσει τους κοιλιακούς μύες, και ειδικά τους μύες του πυελικού εδάφους. Οι παραπάνω μύες είναι πολύ σημαντικοί και βοηθούν σημαντικά κατά τη διάρκεια του τοκετού. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Βρείτε μας στα social media

Επικοινωνία

40 Εκκλησιών 2,
Λαγκαδάς, Τ.Κ. 57200





Μετάβαση στο περιεχόμενο